Pagina's

Haakpatronen te koop / For Sale

Amigurumi haakpatronen


Op mijn blog staan gratis haakpatronen. In het ontwerpen en uitwerken van patronen gaat heel veel tijd zitten voor het uiteindelijk op mijn blog verschijnt. Denk ook eens aan mijn fototoestel, zeker de investering waard. Ik wil alles zo duidelijk mogelijk weergeven. En wat denk je van het uittypen en vertalen? Ik moet daar echt voor zitten, ik maak patronen die voor iedereen te begrijpen zijn, ook voor de beginnende haker/haakster. En dan het vertalen, een Engels patroon lees ik met gemak maar om er zelf eentje in elkaar te draaien?
Soms haak ik dingen wel 6 keer voor het goed is. Het constant uithalen gaat ook niet, het garen gaat erg krullen, splijten of uitrekken (bij uitrekken zal het draad langer en dunner worden en dan kloppen de afmetingen niet meer). Mensen gebruiken ook graag hetzelfde garen en dezelfde kleurnummers. Haakgarens veranderen van nummer of er komen nieuwe kleuren op de markt. En ik heb ook altijd net niet de goede kleur liggen omdat bepaalde dingen gewoon in een bepaalde kleur moeten zijn wil je ├╝berhaupt zien wat het voor moet stellen. Je snapt het wel.
Ik doe het met liefde en voor alle leuke reacties maar ik heb mijn buik vol van mensen die dat anders zien. Vandaar dat ik graag even tekst en uitleg geef.

De amigurumi haakpatronen die ik verkoop, verstuur ik via de mail als pdf.
Het zijn patronen waar heel veel tijd inzit, ga ze alsjeblieft niet doorsturen maar wijs anderen er op dat ze voor een klein bedrag via mij te koop zijn. Stuur een mailtje naar: grietjekarwietje@gmail.com

Do you want to buy a pattern? Please send an email to grietjekarwietje@gmail.com

Speenketting muis: €1,75
Camelea: €3,95
E book Petit Four part1 €5,00 (E book English: You can pay with PayPal)
E book Petit Fours part2 €5,00 PDF English: You can pay with PayPal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten