vrijdag 1 januari 2010

Bekendmaking winnaar en hoe je het zelf kunt maken

Tineke van harte gefeliciteerd, stuur je mij even het adres? Dan komt de mobiel naar je toe.


En dan nu over het maken:

De kerstboompjes zijn gemaakt van zaagstof en houtlijm, het idee heb ik hier vandaan. Ik heb er dus geen kralen van gemaakt maar een lap uitgerold en met een vormpje kerstboompjes uitgestoken. Hier een close up van een kerstboompje. De stam heeft verder geen verflaagje gekregen en daarna heb ik het geheel afgelakt.

De mobiel is gemaakt van een metalen ring waar ik borduurzijde omheen gewikkelt heb. Voor de kerstboompjes heb ik een lange draad borduurzijde gebruikt, als het ware hangen er twee boompjes aan 1 draad (1 aan het begin en 1 aan het einde) Op deze manier heb je boven alleen maar lussen. Dat hou je goed vast en legt er een knoop in, nu kun je je mobiel ophangen. Nog even een foto en helaas kuj je daar de ophanglus niet zien maar ik denk dat het zo wel duidelijk is.And now the making of. The Christmas trees are made of sawdust and wood glue! The idea comes from here.

3 opmerkingen:

Miriam zei

Tineke: proficiat met je prijs!

Grietje: dankjewel voor alle linken en tutorials die we het afgelopen jaar van je kregen. Een heel gelukkig, gezond, gezellig en creatief 2010!

Groetjes
Miriam

Brechtje zei

Oh, ik ben sprakeloos en heb je intussen een mail gestuurd met mijn adres! Dit is de eerste keer dat ik iets win via blogland. Ik ben er echt superblij mee Grietje! En ga er een heel mooi plekje voor verzinnen. Jippie! Ik heb gewonnen! (spring nu een gat in de lucht) Wat leuk! Miriam, dank je.

karoeza zei

leuk, nu onthouden voor volgend jaar kerst ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...