vrijdag 1 juni 2012

5 jaar!

Hij heeft echt afgeteld, zo ontzettend veel zin had hij er in. Gisteren vroeg hij of hij niet nog een paar nachtjes langer kon slapen tot zijn verjaardag. Hij vond het super spannend nu het zo ontzettend dichtbij kwam. Vanmorgen om kwart voor 5 stond er een heel wakker mannetje naast ons bed met de vraag of het al tijd was voor cadeautjes. En hoe graag we ook nog een paar uur hadden willen slapen....het is er niet van gekomen. Na een grote knuffel en een dikke zoen stortte de kleine prins zich op de ingepakte cadeau's.
Hij kreeg een auto maar niet zomaar een auto, een auto waar je je hersenen bij moet gebruiken.
Echt een schot in de roos, ongelooflijk dat je zoveel opdrachten kunt doen met 4 van die blokken. De opdrachten gaan van makkelijk naar moeilijk, de eerste drie heeft hij al gemaakt. Heel geconcentreerd...tong uit de mond. Bij de moeilijkste moet ik zelfs goed kijken. Echt een spelletje waar hij nog lang mee uit de voeten kan.  Ook kreeg de kleine prins een echte radio, hij was helemaal happy. Hij vroeg of hij hem echt mocht houden^_^
Vandaag mocht hij ook trakteren. De juf had een mooie feesthoed gemaakt en hij mocht natuurlijk naast de juf zitten op de verjaardagsstoel. De kindjes kregen een dynamietstaaf.
's Middags het kinderfeestje en aan het einde van de dag had onze kleine prins het echt gehad. Het is een drukke spannende dag geweest. Toen zijn hoofd het kussen raakte...was hij direct vertrokken. Met een lach op zijn gezicht...droomt hij van morgen...de dag dat hij voor de grote mensen zijn feestje mag geven^_^

12 opmerkingen:

jokiedebeer zei

Nog gefeliciteerd met jullie kleine prins
groetjes joke

Vrolijke Vlaggetjes zei

Dat klinkt als een hele mooie verjaardag! En dan morgen nog een feestje, heerlijk! Geniet er van en gefeliciteerd.

jumare zei

gefeliciteerd

Zaanse Zolder zei

Van harte met je knul!

Angélique zei

Gefeliciteerd met het mannetje! Heerlijk dat hij zo echt jarig was ;-)

Dinaz ♥ zei

Voor de kleine Prins, Van Harte Gefeliciteerd!!! Fijne dag morgen! Je moeder zal straks net zo moe op haar kussen ploffen...haha. Ook voor moeders is het toch ook wel een beetje een hele spannende dag...hihi. Groetjes Dinaz ♥

Marjanne zei

Gefeliciteerd met je grote kleine zoon, geniet ervan

Grietje zei

Helemaal waar Dinaz!
Ik ben dan zo ontzettend trots, weer een jaartje ouder. Ze groeien zo snel, leren weer nieuwe dingen en ik zie ze veranderen. Ontpoppen tot prachtige vlinders.
Ik kan ontzettend met ze mee genieten als ze uitkijken naar hun verjaardag, de spanning, het aftellen voor het feest. Er gaat niks boven de verjaardag van de kinderen, de mijne sla ik gerust over. Ik doe het niet hoor maar dat jaartje meer....Ach, ik voel me nog steeds hetzelfde als de dag er voor.

Het zonnetje schijnt, misschien kunnen we vanmiddag toch nog buiten zitten^_^

Iedereen een hele fijne dag!

Nicole zei

Och wat een feest! Onze zoon wordt 8 juni 5 jaar en we zijn geloof ik al een half jaar aan het aftellen. Elke dag een sticker erbij op de kalender! Nog van hartel gefeliciteerd met het manneke en dat het maar een grote, stoere (dat komt wel goed, met de dynamiet hihi) man mag worden!

Annette zei

Van harte gefeliciteerd met je zoon.
Ziet er uit als een hele leuke dag!!

merula zei

gefeliciteerd!!!

Unknown zei

Alsnog van harte gefeliciteerd! Wat een leuk cadeau die auto, en grappige traktatie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...