dinsdag 10 maart 2009

Vlindertje

Ik was een beetje aan het rond snuffelen op internet omdat ik opzoek was naar patroontjes van gehaakte bloemen. Toen kwam ik een patroontje tegen hoe je gehaaktevlindertjes moet maken. Ik kende hem al maar dit is toch wel een heel leuk idee! In het voorbeeld hebben ze namelijk gehaakt met cadeaulint en omdat ik hier nog een rolletje van had liggen..... Echt fijn haken is het niet, het lint is ook zo stug. Toch geeft het lint een mooi resultaat, als je de foto's zo ziet zou je niet zeggen dat het van cadeaulint gemaakt is.
Ik heb zelfs de vraag gekregen of het gebakken was omdat het zo hard aanvoeld. Van dit vlindertje heb ik een broche gemaakt: Chic op een net truitje, stoer op een spijkerjasje en ook gewoon leuk voor op je tas.

8 opmerkingen:

Miriam zei

Wat een schatje!! Ik ga dat linkje straks aanklikken en het patroontje downloaden. Veels te leuk om het te laten liggen. Ik heb nl méters cadeaulint in diverse kleuren dus ik kan eigenlijk meteen aan de slag.

Groetjes,
Miriam

Anoniem zei

Wat een schattig vlindertje !
Groetjes Ingrid.

Anoniem zei

Hallo
Via de vlindertjes in de buxus op het blog van Mirjam kom ik op jouw blog. De afbeelding bovenaan je blog vind ik zo ontzettend mooi. Ik dacht direct: o, daar wil ik een schilderij van maken. Is dit werk van jouzelf? En zo ja, zou ik er een schilderij van mogen maken?
Groetjes Colourfullflowergirl

Grietje zei

Ik stuur je even een mailtje ;-)

Anoniem zei

Leuk, via Miriam dit patroontje gevonden.

Bedankt.

Anoniem zei

Sorry erg anoniem !!;-)

Marian'ne m

Anoniem zei

Superleuk patroon, en dan met kadolint! Ga het zeker uitproberen,
groetjes van Sandra

Vlijtig Liesje zei

Leuk! En origineel voor een spijkerjasje.

Het ziet er uit als iets dat ik zelfs zou kunnen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...