donderdag 2 juli 2009

Yo yo maker


Dit is een yoyo maker, ik heb het grote en het kleine bloemetje. Erg leuk en makkelijk om dingetjes te versieren. Nu heb ik een paar espadrilles die ik wilde opleuken maar ik twijfel. Ik wil ze naar een trouwerij aantrekken en misschien is het wel beter als ze gewoon simpel blijven. Het keperband om mijn enkels geeft zowiezo al wat extra's. In plaats van keperband kan ik natuurlijk ook zijde linten gebruiken, dat maakt het dan misschien net iets chiquer.


This is a yoyo maker, I have the large and small flower. Here you can see all types together. Now I have a couple espadrilles that I want to pimp. The shoes are for a wedding. Maybe they don't need to be pimped and just remain simple. Maybe I shout only chance de ribbons in sattin ribbons, which will make it slight chiquer.
The sattin ribbons slide down :-/
So i only used my flower Yoyo's

5 opmerkingen:

Miriam zei

Ik zou er sowieso yoyo's op naaien hoor, hartstikke leuk! Als je voor zijden linten gaat, zou ik er een zijden yoyo bij maken.

Groetjes,
Miriam

Grietje zei

Toch maar doen?
Het zwarte bloemetje wat erbij ligt is van glanzende voeringstof gemaakt (is alleen niet te zien op de foto)

Ingrid zei

Weer ( voor mij... ) wat nieuws , erg leuk !
Ook ik ga voor lint en bloemen ;-)
Goed weekeinde , groetjes Ingrid.

Thea zei

Erg leuk die yo yo makers, ik heb ze ook en gebruik ze om met vilt of wol iets van te maken.
Ben benieuwd naar je keuze ?
Groet Thea

Anoniem zei

joh, hartstikke handig! Die yoyo-makers staan al tijden op één van de vele verlanglijstjes. Goede reden om ze aan te schaffen ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...