donderdag 14 januari 2010

Welcome home Bassie!

We vieren feest, onze Bassie is thuis gekomen! Vanaf maandagavond was hij spoorloos en ik miste hem zo ontzettend erg. Ik ben blij, heeeeel blij.
Bassie heeft huisarrest gekregen en voor straf knuffel ik hem helemaal plat ;-)
Our Bassie has come home! He vanished this Monday and I missed him so much. I'm happy, very very happy. Bassie is grounded and for his punishment i'm going to hug him completely flat ;-)

6 opmerkingen:

Struinkunst by Lisette zei

Ooooooooooo wat super!! Ha, ha, dat zal hem leren ;)

Karin zei

Wat fijn!!!!!!!!! Die van ons is ooit 8 dagen weg geweest. Nou dan weet je letterlijk en figuurlijk niet meer waar je het moet zoeken... Gelukkig is hij ook weer thuis gekomen en ja, dat platknuffelen: HEERLIJK.
Geniet van Bassie en de taartjes,
Karin

Unknown zei

Wat fijn dat Bassie weer thuis is en zeker met deze kou!
Groet Thea

Miriam zei

En..........al uitgeknuffeld? Ik mag hopen dat ie goed in z'n rats gezeten heeft, dat ie ervan geleerd heeft en dat ie nu, zoals het een jeweetwelkater betaamd, rustig thuis/in de buurt blijft.

Groetjes
Miriam

Brechtje zei

Oh Grietje, de schrik sloeg me om het hart, ik dacht dat één van je kinderen was weggelopen... maar gelukkig.... het was de kater. Het is wel een mooie jongen trouwens. Ga maar snel lekker taartjes eten en geef hem namens mij maar een aai over zijn bolletje.

atelier nanda zei

Wij hebben dat twee keer meegemaakt. 1 keer zat hij in de schuur van de buurman. Toen waren we haar paar dagen kwijt. En de tweede keer was ze geopereerd aan haar staart en we konden haar nergens vinden. Totdat ik 2 dagen later een lade van de kast opendeed en toen lag ze daar gewoon te slapen. Ze had niet gegeten, niet geplast etc. Gewoon te slapen. Gelukkig is Bassie terug, hij zal wel op zoek geweest zijn naar Adriaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...