dinsdag 20 april 2010

Gaten

Onze kleine prins heeft last van gaten....gaten in zijn broekjes (en dan heb ik het met name over het kniegedeelte). Hij maakt ze sneller stuk dan dat ik ze kan maken. Ik heb er eigenlijk ook niet meer zoveel zin in, het is zinloos...onbegonnen werk. Nu ga ik voor een noodoplossing: textiellijm. Zodra het 'korte-broeken-weer' is...zet ik overal de schaar in.

Our little prince has holes...holes in his pants (particularly the knee area). He makes them much faster than I can fix them. It's pointless ... impossible. Now I'm going for the temporarily solution: textile glue. Once the "short-shorts-weather" has begun ... I will take my scissors and cut them into short trousers.

7 opmerkingen:

- zei

Haha hier ligt ook nog een hele stapel stukke kleertjes die heling nodig hebben. Moet er snel weer eens mee aan de slag of het moet ineens zomer worden :). Fijne dag!

Mir zei

Haha, wat grappig zeg, ik vind het leuk!!!!

Gr Mir

Ozowiezo zei

Heel leuk, om er gewoon 'stuk' boven te schrijven!
Wij hebben hier hetzelfde probleem, en daarom strijk ik tegenwoordig gewoon overal appeltjes en lieveheersbeestjes op - scheelt weer wachten op oma (heb zelf 2 linkerhanden) en ze vindt het nog leuk ook!

(ik heb ook GaatjesMakers in de shop, voor het geval de zomer nog even uitblijft ;-))

Grietje zei

Ik zal de GaatjesMakers in mijn achterhoofd houden ;-)

Ozowiezo zei

... op je knie is beter ;-) (gat i hofd = niet fijn!)

Grietje zei

Wha ha ha...jij grappenmaker!
Misschien werken ze ook wel als je een gat in je hand hebt? Dan heb ik er zeker eentje nodig! (ik heb weer leuke schoenen gezien)

Groetjes,
Grietje

Anoniem zei

Doe dit ook wel eens voor mijn kleinkinderen maar dan knip ik net boven de scheur de broekjes af, van een te korte geworden broek die nog heelis knip ik ongeveer ter hoogte van de kruisnaad of zo hoog als nodig is de pijpjes van de broek eraf en zet deze dan aan de afgeknipte kapotte broek.
Te te kort broek ging anders toch weg en nu gaat hij toch weer verder als een apgelapte nette hele broek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...