zondag 22 augustus 2010

2 Awards!

Van Nonnelien kreeg ik de linkse en van little Z handmade kreeg ik de rechtse, wat ben ik toch een bofkont, hartelijk bedankt ^_^  Ik voeg ze samen en zet hier 5 facts van mijzelf neer en zal hem aan 5 bofkonten doorgeven ;-)

  • Voor ik naar bed ga, controleer ik eerst nog even of de vriezer goed dicht zit en kijk ook even of het gasfornuis en de koffiezetapperaat wel uit staan. Als ik weg ga hetzelfde verhaal (ook al heb ik nog niet eens aan het fornuis ofzo gezeten).
  • Ik durf geen beesten (zoals de muizen waar de kat mee komt) niet op te rapen, niet omdat ik het vies vind (nouja, ook wel een beetje) maar ik ben bang dat ze nog niet helemaal dood zijn en dan opspringen en mij aanvallen.
  • Toen ik klein was dacht ik dat baby's geboren werden door ze uit te spugen, een babytje zit immers in je buik.
  • Ik eet graag een moorkop of een tompouce, de bovenkant eet ik als laatste op.
  • Dat ik gegroeid ben sinds ik moeder ben geworden (zowel geestelijk als lichaamlijk ;-)

 
En de award(s) (je mag zelf kiezen, ik heb er twee in de aanbieding ;-) gaan naar:

 
Snippers&co Saskia maakt prachtige kaarten, labels en hangertjes (ze heeft nu zelfs een scrabble-juweeltjes GiveAway)
Annemarie's breiblog  Annemarie heeft een prachtige blog die niet alleen over breien gaat ;-) Ik vind het heel leuk dat ze elke vrijdag een 'Link Your Stuff' dag heeft.
Puur Jane maakt hele mooie foto's, deze bijvoorbeeld. Ik kan zo genieten van die mooie kiekjes.
Het lieveheersbeestje is erg creatief en haar verhalen lees ik altijd met veel plezier.
A story of two sisters Tineke is een echte babbelkont. 's Avonds als de kindjes op bed liggen...lees ik onder het genot van een kopje thee haar verhalen. Ze kan echt heerlijk schrijven.

7 opmerkingen:

Roos zei

Gefeliciteerd met je awards , je hebt ze dan ook verdiend! Ik las een beetje terug op je blog en wil je even complimenteren met de geweldig leuke oplossing voor het afgescheurde behang.
Niks meer van te zien en een prachtige boom er voor in de plaats, je moet er maar opkomen...en dit is een stuk sneller klaar dan het hele kamertje opnieuw behangen.

Saskia zei

Oooh... Bedankt voor de award... superlief!! Ik plaats hem meteen in mijn awards-lijstje!! :)

Ook fijn dat je mijn polka-dots candy hebt vermeld!!

Groetjes, Saskia :)

Kimminita zei

Hoi Grietje,

Soms gebruik ik Derwent kleurtjes, maar het liefst nog de spaarzame Karisma's die ik heb. Bruynzeel Sakura en een goede derde ;-)

Omdat ik de cursussen geef heb ik best veel verschillende merken om uit te proberen. Maar Derwent staat hoog in mijn aanbevelingslijstje :-)

- zei

Gefeliciteerd met je awards en heel erg bedankt dat ik er eentje van je mag ontvangen. Maakt deze toch al mooie dag nog een beetje mooier.

atelierlemlem zei

Wat leuk dat je aan mij dacht toen je een award door mocht geven! Dank je wel! -bloos-
groetjes mama lieveheersbeestje...

jeanet zei

Wat een ontboezemingen! En je bent echt een bofbips! Groetjes Smoek

Annemarie's Haakblog zei

Ontzettend bedankt voor de award! Wat een verrassing! Ik ben nog altijd op vakantie maar als ik terug ben zal ik het vermelden op mijn blog en een lijstje maken met weetjes over mijzelf.
Groetjes!
Annemarie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...