donderdag 13 oktober 2011

Guimpehaakwerk...weer iets verder

Pfff...het is toch wel een werkje zeg! Ik heb al twee keer een stuk uit moeten halen. Juist door alle eentonigheid ga ik fouten maken.
Het uithalen is een ramp en kost mij meer moeite dan het haken zelf.
De volgende strook is aan de beurt, gewoon doorgaan en deze keer zonder fouten. Het wordt een breede sjaal/stola en anders gewoon een sjaaltje. Ik hoop het eerste, ik hoop dat ik hem breed genoeg kan maken voor ik het helemaal zat ben. Ik geloof dat ik wel een peptalk kan gebruiken....

12 opmerkingen:

Lydia zei

Kom op meid, het ziet er heel erg mooi uit. En weet je wat...? Je bent straks zo ontzettend trots op jezelf als je straks rondloopt met zo'n fantastische en unieke creatie!

Andina zei

Nou, zet 'm op Grietje! Het is prachtig garen, ik vind de sjaal nu al mooi én je hebt straks veel eer van je werk, dat weet ik zeker!
Helpt dit al iets? ;-)

groetjes,
Andina

Sandra zei

Volhouden meid, hij ziet er al prachtig uit, nog effe en je kan pronken met een sjieke sjaal

Anoniem zei

Daar heb ik ook last van zo gauw ik op de automatische piloot ga maak ik fouten, dus concentreren en eventueel tellen!!! dat helpt wel en het wordt een hartstikke leuke sjaal.

Poppelien zei

Het wordt wel heeeel mooi hoor ! En denk aan al die leuke reacties die je krijgt als hij af is !

Gonny zei

Zet ´m op.
Hij is prachtig.

Groet, Gonny

jumare zei

het ziet er wel heel mooi uit. Zeker ook met dat pluizige garen.

Sanfleuri zei

ik vind dat je zulke mooie dingen maakt, soms kijk ik wel 2 x per dag op jeblog om te kijken of je al weer wat verder bent.....echt heel mooi, ik ben fan!:)

Saskia zei

mooi!!! heel mooi! Niet opgeven! Denk aan hoe mooi die stola rond je hals gaat zijn! Zo een mager sjaaltje heeft toch iedereen? Maar zo een stola ...
derbij, wat zou je anders met al die tijd moeten? 't Is geen weer om te gaan terassen ...
Go Grietje GO!

esther zei

hij wordt schitterend hoor.
niet opgeven.
straks als hij af is ben je blij dat je hebt doorgezet en dan mag je van mij een dubbele schouderklop geven namens mij.

Linda zei

Nou,ik zou toch ff doorbijten als ik jou was het ziet er nu al prachtig uit en we zijn natuurlijk allemaal benieuwd naar het eindresultaat. Ik begrijp dat je de stroken aan elkaar haakt,dat had ik nl. eerst niet door dus YOU GO GIRL!!!Groetjes Linda

sneksniltje zei

Het ziet er nu al veelbelovend uit, dus het resultaat zal vast prachtig zijn. Een superzachte, knuffelige, unieke stola in mooie kleuren, in 't vooruitzicht, dat zal je toch vast wel stimuleren om nog even door te bijten, hoop ik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...