maandag 19 december 2011

Kroefje 2

En kroefje nummer twee is klaar. Misschien een beetje saaie kleuren maar ze (het beige van kroefje 1 en het bruin van dit kroefje) passen prachtig bij de rest van de spullen hier in de woonkamer. Het patroon steld niks voor. Het is een kwestie van rond haken van vasten, wel op verschillende punten meerderen zodat hij mooi rond blijft. Wanneer de breedte goed is...ga je verder zonder te meerderen. En ik heb niet de voorkant maar de achterkant van het haakwerk gebruikt als bovenkant...snap je het nog? Je kijkt dus eigenlijk naar de verkeerde kant;-) De kroefjes worden gebruikt door onze kindjes, zo kunnen ze fijn aan de salontafel zitten (handig met puzzelen, taart eten en andere dingen). Als de kindjes 's avonds in hun bed liggen....leggen pap en mam de voetjes er op^_^

9 opmerkingen:

Het_Voske zei

Heel leuk gemaakt. Ook helemaal in mijn kleurtjes.

groetjes Ria

Zaanse Zolder zei

mooi juist die kleuren, niks saai

Else zei

Heeeel mooi!
x
Else

Céline zei

Mooi hoor! Raak je niet snel op uitgekeken in die rustige kleuren!
Groetjes Céline

Nicole (MLBV crafting) zei

Ze zijn prachtig geworden juist leuke kleuren, mooi rustig.
Fijne week en groetjes, Nicole

Saskia zei

mooi!!! heel mooi!!!!

jumare zei

ik vind ze juist prachtig in deze kleuren (zeker voor inde woonkamer). Je moet natuurlijk wel een basis hebben om het hoesje voor te haken.

Saskia zei

Hallo! Ken jij het Poekie Project al? We zijn op zoek naar creatieve mensen die een knuffel willen haken, breien of naaien voor de kindjes in het UZ Gent! Alvast bedankt om een kijkje te nemen!

Groetjes, Saskia & Poekie :)

MamaNatuurlijk zei

Mooi zeg! De kleuren zouden hier ook prachtig staan. Helemaal niet saai.

Liefs MamaNatuurlijk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...