Wat heb je nodig:
- grote champignons
- basilicum olijfolie
- zeezout
- provençaalse kruiden
- geitenkaas
Maak de champignons schoon.Trek het steeltje (of hoe dat ding ook heet wat onderaan het hoedje zit) er uit. Smeer de champignons in met de basilicum olijfolie. Strooi er een beetje provençaalse kruiden over. Druk de geitenkaas in de opening en zorg dat de bovenkant een beetje plat blijft. Strooi er nu wat zeezout over en nog wat kruiden. Als je van zout houd...kun je ook voor je de geitenkaas er in stopt, er wat zout instrooien.
Ze zijn nu klaar voor de bbq! (je kunt ze trouwens ook een dag van te voren maken)Mushrooms stuffed with goat cheese
What you need:
- large mushrooms
- basil olive oil
- sea salt
- provencal herbs
- goat cheese
Clean the mushrooms.Take away the end (or whatever that thing is called at the bottom of the cap). Coat the mushrooms with basil olive oil. Sprinkle a bit of provencal herbs. Press the cheese into the opening and make sure that the top remains a bit flat. Sprinkle sea salt and some herbs.
They are now ready for the bbq! Bon appetit ^_^
6 opmerkingen:
Hmmmmmmm, ziet er heerlijk uit. Ik ken de variant met de roomkaasvulling, is ook erg lekker. Maar deze ga ik ook eens proberen.
Fijn bbq-weekend!
Roomkaas klinkt ook lekker, ga ik de volgende keer proberen!
Het water loopt mij al uit de mond.
jummmmmmmmm
Oe Grietje, die bookmark ik voor onze volgende bbq!
Lekkerrr!
Een reactie posten