zondag 5 januari 2020

Appelbloesem lichtje

Voor een nieuwe vriend maakte ik dit lichtje. In 1 van onze eerste gesprekken hadden we het over de Keltische boomhoroscoop. Hij is een appelboom en hoe toepasselijk was het dan ook om een appelbloesem lichtje cadeau te doen. De basis komt uit het vilt boekje: Cadeautjes en lichtjes van vilt, van Cantecleer.
Wil je ook weten welke boom jij bent? Kijk dan hier:

7 opmerkingen:

Knutselpret zei

Wow wat een mooi lichtje !! goed begin van het nieuwe jaar

Grietje zei

Dankjewel❤️

Babbelaere zei

Wat een speciaal lichtje ❤️ Heb gekeken en ben een vijgenboom staat dit ook in het boekje? groetjes Henny

Moois van mie zei

Oh! Ik ben een Ceder! Daar ben ik heel blij mee! En wat een liefjes!

Grietje zei

Dag Henny, ik ben ook een vijgenboom! Ik heb de popjes en het lijfje gebruikt van het valentijnslichtje. Het blad heb ik zelf bedacht.

Grietje zei

Een ceder, ook een mooie boom❤️ Onze jongste zoon is ook een ceder 🙂

Christine John zei

Mijn naam is Christine. Ik ben blij dat ik mijn getuigenis hier vandaag kan delen met de wereld. Ik kan me nooit voorstellen dat ik dit doe, maar ik ben vol vreugde en ik wil dat anderen hun hulp krijgen. Ben een kantoorsecretaresse van beroep, ik heb twee kinderen met een man. Mijn man verliet mij en onze kinderen zonder enige uitleg, hij verliet het huis en het volgende wat ik hoorde dat hij een andere vrouw zag, probeerde ik alle mogelijke middelen om hem terug naar huis te krijgen, maar hij handelde vreemd tegenover mij en verwaarloosde zelfs de kinderen. Ik was gefrustreerd en verwoest, ik zocht hulp vanuit verschillende invalshoeken totdat ik een bericht zag over dr. Ajayi, een spell spell caster. Ik nam contact op met een spell cast, die me vertelde wat ik moest doen. Hij verzekerde me dat hij een spreuk zal uitspreken en dat alles binnen drie dagen goed zal zijn, maar ik was sceptisch, ik gaf het enkele gedachten voordat ik eindelijk weer contact met hem opnam, we gingen samen door het proces en tot mijn verbazing werkte de spreuk en mijn man is thuisgekomen en knielde om vergeving te smeken, maar de eerste was een verrassingsoproep van hem omdat we ongeveer 6 maanden niet hebben gepraat. Dr. Ajayi is echt een man van zijn woorden, als je problemen hebt in je relatie of een ander aspect van je leven, neem dan contact op met de spell caster Dr. Ajayi voor een duurzame oplossing.

E-mail: drajayi1990@gmail.com
WhatsApp-nummer: +2347084887094

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...