zondag 27 juni 2010

Kraftic

Vanmiddag ben ik naar Kraftic geweest (een hippe handwerk / crafty markt in Amersfoort) Wat waren er een leuke dingen zeg! Ik was vooral onder de indruk van klikokunst , kijk hier eens naar. Die fruitschaal vind ik helemaal geweldig!
En er waren ook een paar kraampjes die van dat zpagetti verkochten. Ik kende het wel van creaties van anderen van het internet maar nu heb ik dus een aantal tassen in het echt gezien....en toen was ik om! Ik ga twee tassen maken, die met blauw maak ik voor mezelf en die andere....ons prinsesje vertelde straks dat ze eigenlijk ook wel graag een tas zou willen ^_^
Ik heb voor haar ook een knoopster meegenomen, echt een schot in de roos. Het is simpel om te doen en het werkt snel, ze heeft het maar even in haar handen gehad en het koordje is nu al 10cm lang!

This afternoonwent to Kraftic (a crafty market in Amersfoort) and this is what I bought ^_^

6 opmerkingen:

jeanet zei

Hoi Grietje, wat spannend om met "spagetti" hi,hi,hi te gaan breien ik ben benieuwd naar je tassen. Groetjes Smoek

Barbara Oudejans zei

Wat leuk dat je tassen gaat breien, ik kom zeker weer een keer gluren naar het resultaat! Lieve groetjes, Barbara

Draadje zei

Leuk, ook aan de Zpagetti :)

handysandy zei

Hé Grietje, ook aan de zpagetti ! Ik heb er al een tas van gehaakt (binnenkort te zien op mijn blog) en vond het zwaar haken, ben benieuwd of jij dat met breien ook hebt. De knoopster is leuk he? Voor mijn dochter van 19 geeft het even rust in het drukke studentenleventje! Groetjes, Sandra

Grietje zei

Ha ha ha, ik heb geen idee hoe jullie er bij komen dat ik het ga breien.... Ik heb er een haaknaald bij gekocht (zie foto) ;-)

Struinkunst by Lisette zei

Goeie dingen gescoord zeg!! Haakse!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...