woensdag 7 juli 2010

Coupe chaos: vogelnestje

Kijk ik 's morgens in de spiegel, staat mijn haar alle kanten op. Eerst maar een beetje nat maken...netjes in model? Nee, nog niet! Beetje gel dan maar en ook een beetje haarlak om het op z'n plek te houden. Helemaal perfect. Enige tijd later is het tijd om te gaan. Voor ik de deur uitloop...werp ik nog een laatste blik in de spiegel....weeeeer die coupe vogelnest!!!!! Tijd om naar de kapper te gaan dus...of niet en dan gewoon een staartje in (weet niet of ik het zo zal houden of dat ik het weer lang laat groeien) Wat ik wel weet is dat ik met lang haar eigenlijk nooit een slechte haardag had.

This morning I looked in the mirror and my hair is chaos. I make my hair a little wet and try to comb my hair properly... without success. Then some gel and a little hairspray to keep it in place. Perfect! Some time later it is time to go. Before leaving... I take one last look in the mirror .... again coupe chaos!!!!! (It looks like a bird's nest) Time for a haircut, or maybe not. I'm not sure. What I do know is that I never had a bad hair day when my hair was long.

4 opmerkingen:

Esther zei

wat een mooie schilderijtje en wat een goed idee om een T-shirt in een lange reep te knippen en er z'n leuke tas van te maken, geweldig. groetjes Esther.

Grietje zei

De tas heb ik gemaakt van Zpagetti en het shirtje is zeg maar voor de versiering. Het is zo zonde om een hele bol/koon Zpagetti te kopen terwijl je er maar een heel klein stukje van nodig hebt;-)

Jolanda zei

Kort haar is bewerkelijker dan lang haar. Echt!
lang haar doe je in een staart, knoetje of los.
Maar kort haar daar moet dan wel gel etc in om het goed te laten zitten (alhoewel een coupe vogelnestje op zijn tijd ook niet verkeerd is).
Bin there, done that!jf

Unknown zei

ik moet erg lachen om de mooie tekening.
Ik heb zelf hele gemakkelijke haren, kammen , staartje beetje omhoogdraaien en vast zetten met een clip!
Ik wens je veel wijsheid met beslissen of je ze nu lang wilt laten groeien!
Groet Thea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...