vrijdag 31 december 2010

Deze week zag ik/This week I saw

Een jaar komt aan zijn einde..Pff, wat gaat zo'n jaar snel. Voor onze kleine prins zal er een grote verandering plaats gaan vinden, het klinkt nog verweg maar na de zomervakantie...zal hij naar de 'grote' school gaan en onze dame zal dan 'kleuter af' zijn en gaan leren lezen en schrijven. Als kind kan de tijd niet snel genoeg gaan, je bent altijd wel te klein voor iets.
En als ik dan naar ze kijk...gaat het mij zo snel. Een jaar verder, wat zijn ze toch alweer groot geworden het laatste jaar. En ondanks dat een jaar zo idioot snel voorbij is...kan ik zeggen dat het een goed jaar is geweest, een gelukkig jaar, een jaar waar ik met een warm hart op terug kan kijken.

Ik hoop voor iedereen dat het nieuwe jaar veel goeds zal brengen, dat we met z'n allen gezond mogen zijn/blijven en van de kleine dingen mogen genieten.

Ook meedoen met 'Deze week zag ik...' kijk dan bij Roos of Daan

8 opmerkingen:

Jolanda zei

Dat is fijn om te horen dat je 2010 goed hebt kunnen afsluiten.

Op naar een super 2011

Miriam zei

Een heel goed 2011!!! Zoonlief hier gaat ook naar 'de grote school' na de zomervakantie. Hij is ook echt al in een kleuter aan het veranderen, iedere dag ietsje minder peuter lijkt het wel.

Groetjes
Miriam

Barbara Oudejans zei

Voor jou ook een heel mooi 2011! Lieve groetjes, Barbara

fotorantje zei

kleine kindjes worden groot en zorgen voor veranderingen
het wordt spannend

ook voor jullie een hartverwarmend 2011

Lindevrouwsweb zei

Een heel fijn creatief jaar gewenst voor 2011!

Unknown zei

Wat een veranderingen! Maar ook wel leuk! Een heel gelukkig, creatief en vooral ook gezond 2011! hartelijke groetjes, Nancy

jeanet zei

Hallo Grietje, daar wil ik graag bij zijn en samen delen is het mooiste wat er is... naast gezond en gelukkig en geliefd voelen en veel lachen en...en ik wens je dit alles toe! Groetjes Smoek

- zei

Elk jaar vliegt weer voorbij, ik wens je een mooie toe. Hier ook een jommetje dat in 2011 naar de kleuters zal gaan, wat een mijlpaal. Geniet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...