maandag 23 mei 2011

Dilemma

Voor mijn verjaardag wilde ik heel graag Blythe Kiss me true hebben. Ik vind haar zo mooi. Met haar grijze haren en vooral haar stoere outfit...lijkt ze een echte biker chick (ze hoort hier dus helemaal thuis;-). Nu worden deze poppen niet op elke hoek van de straat verkocht, het is dan de vraag of het wel realistisch is om zo'n specifiek verlanglijstje te hebben (ik wil deze en geen andere) Toen ik er dus 1 kon bemachtigen...zag ik mijn kans schoon! 
Ik heb haar door de doos heen al een beetje bekeken maar nu zit ik met een dilemma... Moet ik tot mijn verjaardag door de doos heen blijven turen? Of zal ik haar er maar gewoon uithalen?
Pfff, 21 december is nog wel heel veel nachtjes slapen zeg!

13 opmerkingen:

San Kado zei

Whaaaaaaaaaaa 21 december dat duurt nog wel heeel lang... ja je kunt:

* of de doos open maken en er al vast van genieten... maar dan is het niet meer voor je verjaardag
OF
* De doos door een van je huisgenoten laten verstoppen zodat jij er niet meer tegen aan hoeft te kijken en zij hem op jou verjaardag te voorschijn halen.....

Sterkte met de beslissing.....

Mijntje zei

Ik zou wat nieuws voor mijn verjaardag verzinnen, en de doos nu gewoon openmaken, haha..

lastig zulke dingen, maar in bewaren ben ik persoonlijk weer niet zo goed........

Miriam zei

21 December??? Openmaken die doos! Tegen de tijd dat je jarig bent heb je vast weer een nieuwe wens :)

Groetjes
Miriam

Anoniem zei

Je kunt toch ook gewoon tegen jezelf zeggen dat je haar hebt gekregen voor je vorige verjaardag, deze was tenslotte dichterbij dan de komende verjaardag. Succes Groetjes, Brigitta

Lindevrouwsweb zei

Wat leuk! Dat duurt te lang om tot je verjaardag te wachten om hem open te maken. Ik zeg gewoon DOEN! Lekker openmaken en er lekker nu al van genieten! Voor je verjaardag verzin je gewoon wat anders toch! Succes met je beslissing! groetjes Joke

Angela zei

hahahahaahha
van mij mag je hem wel open maken. Krijg je met je verjaardag gewoon een nieuw kadootje
Liefs Angela

Corina zei

Nou eh... je kunt vast wel een ander smoesje bedenken om de doos al open te mogen maken toch? Die verjaardag is nog lang niet in beeld en dan heeft men toch het gevoel met lege handen bij je aan te komen, dat kun je je gasten niet aan doen!

jumare zei

21 december duurt echt nog veel te lang

Sara @ in-pakt zei

Zou ik zeker nie kunne, zo lang wachten!!!

Tania Romualdo zei

Wel wel... Ik zou haar gewoon uit de doos halen, ze is er nu toch. Tegen 21 December zou ik dan wel een komplete nieuwe outfit haken/breien/naaien en dan ziet ze er weer helemaal "nieuw" uit.
Kss

Unknown zei

Ai.. 21 december lees ik, dat duurt nog wel heel lang ja.. aan de ene kant, kan er ook niets mee gebeuren zo mooi in haar doos ;-) Gewoon openmaken en van genieten!! groetjes, Nancy

methartzielvansil zei

Goedemorgen Grietje, Ik heb je gevonden via google want ook ik ben dol op deze Blythe. Graag hoor ik van jou waar ik deze het beste zou kunnen aanschaffen? Want ze is zo mooi. Ik heb al op Ebay gekeken en kom in HongKong uit maar heb géén idee of ik dit kan vertrouwen? Graag hoor ik van je!!! Mooie zondag nog/xxx/Sil.

Bernadette zei

Wachten tot je verjaardag. Dat is mijn idee. Je hebt ze tenslotte wel voor je verjaardag gevraagd en gekocht hé. In die tussen tijd kan je toch al een beetje genieten door de doos heen, heb ik begrepen. Onze kinderen leren we toch ook altijd aan dat je niet alles kan krijgen wat je ziet en dat ze geduld moeten hebben, dus bij deze, ga gewoon de nachtjes af tellen, en inderdaad, dat zijn er nog tich veel, maar wacht tot 21 december. Je blijdschap gaat eens zo groot zijn, eens de grote dag er is en je eindelijk die doos open mag maken. Veel succes met wat je besloten hebt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...