zaterdag 6 augustus 2011

Mijn ingevlochten haren...


Vlecht ik natuurlijk helemaal zelf zegt ze stoer.  Recht gaat nog wel maar schuin invlechten is andere koek. Armen in een rare houding en totaal geen zicht op wat je doet. Ergens halverwege beginnen je armen zwaar te worden en dan moet je nog een stuk... Meestal draag ik mijn haren op een staart, een knot of ik sla het om en zet het vast met een klem. Ingevlochten haren vind ik zo mooi staan. Ik denk dat het tijd wordt dat manlief een cursusje invlechten moet gaan doen ;-)

I made a Braid in my own hair. Arms in a weird position and no clue what you are doing. About halfway your arms begin to feel heavy... Usually I wear my hair in a ponytail or a bun. Braided hair is so beautiful.
I think it's time for hubby to do a weaving course ;-)

6 opmerkingen:

Marjanne zei

ik ook!! het is heel goed gelukt! Mooi hoor... als je die afrikaanse vrouwen met ingevlovhten haar ziet, dat is ook altijd zo mooi, maar dat is me een werk!

Vera zei

ha ha herken het helemaal!! eigenlijk moet mijn haar weer wat langer zijn, dan gaat het beter :) Heb net je reactie gelezen op mijn blog enne ik denk idd dat degene die de photo challenge bedacht heeft 31 augustus heeft open gelaten, maar ik denk dat ik dan gewoon nog een afsluitend iets bedenk :D Fijn weekend! Groetjes, Vera

Het Wolbeest zei

goed gelukt, hoor!

Trendykim zei

wow, knap hoor. Lijkt mij inderdaad een rare manoeuvre om zo'n vlecht zelf te maken.

Groetjes, Kim
http://trendykim.blogspot.com

Unknown zei

Knap dat je dt bij jezelf kunt.
Groet Tha

Karoeza zei

nou, das wel mooi gelukt. Ik word al ongeduldig als ik mijn dochters haar moet vlechten, aan invlechten begin ik maar niet eens :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...