donderdag 4 augustus 2011

Snel haren opsteken

Opsteken hoeft niet altijd moeilijk te zijn...als je maar weet hoe het moet (maar dat is met de meeste dingen zo) Heb je geen tijd maar wil je toch wat bijzonders met je haar doen? Deze manier van opsteken gaat heel snel, zelfs een pappa kan dit bij zijn dochter(s) doen ;-)
Hoe?
  1. Maak drie staarten onderelkaar.
  2. Pak de bovenste staart en maak er twee lokken van (splitsen van de staart in twee delen). In deze twee lokken leg je losjes een knoop (als het haar erg lang is..maak je er nog een knoop in). Sla de uiteindes onder de knoop en zet er een klemmetje op.
  3. Doe de tweede en derde staart ook op deze manier.
  4. Zet her en der een klemmetje om te zorgen dat het haar niet los raakt (verschuif eventueel een lus om zo een stiekje er onder te verstoppen) Als laatste versier je het haar met wat leuke frutseltjes.
Dat is alles^_^

10 opmerkingen:

Anne zei

Leuk hoor! Echt een mooiemeisjeskapsel ;)
Groetjes,
Anne

Angélique zei

Wat leuk dat je daar een beschrijving van maakt; het ziet er prima uit!

Sandra zei

uuh dat wil ik ook eens proberen bij mijn meid, alleen zij heeft haren tot onder haar rug, dus zal ik wel verschillende speltjes moeten gebruiken ;)

zohra zei

zoo leuk en het lijkt makkelijk. Zal het ook eens proberen bij mijn dochters. Alleen heeft er eentje hele dikke haren en of dat gaat lukken. We zien wel. Thanks

San Kado zei

Hey Grietje,

Wat een leuke haar creatie.. ik zal het morgen gelijk even uitproberen met een van de meiden hier...... Wordt vervolgd dus... het lijkt vrij simpel.. morgen zullen we weten of het ook zo is hier.. hihihihihhii

Groetjes Sandraatsjuh

Marjanne zei

het ziet er super ingewikkeld uit, maar het is dus heel simpel... en MOOI!!

Duizendpoot zei

Wat een prachtig resultaat. Zeer indrukwekkend zonder heel moeilijk te moeten doen. Ga dit zeker proberen bij onze dochter van 3, maar helaas heeft zij nog niet zo'n dikke bos haar.
Groetjes,
Johanneke

Created by Essie zei

Wat een prachtig resultaat dat zien mijn dochters ook wel zitten.

Groetjes
Esther

Jirska zei

prachtig!!! Bedankt voor de tip!

groetjes van Jirs

Anoniem zei

I am not sure where you're getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this information for my mission.
Also see my site - transfer news about arsenal football club

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...