dinsdag 31 januari 2012

Waxmelts

Ik heb een brandertje...al heel lang. Waarom? Gewoon omdat ik een lekker luchtje in huis fijn vind. Je hebt van die stopcontact dingen maar ik ben daar geen fan van. Niet eens zo zeer de luchtjes die daar te koop van zijn maar gewoon omdat dat ding in het stopcontact zit en dag en nacht stroom zit te trekken... Weetje wat er gebeurd als je dat ding vergeet en hij raakt leeg?
Dan kan je stopcontact doorbranden. Vandaar dus dat er in ons huis een brandertje staat;-)
Je kunt er water in doen met een paar druppeltjes olie. Het risiko daarvan is alleen dat wanneer je het niet gebruikt en je het water er in laat staan....en je gaat stoffen en vergeet heel het bovengenoemde...dat je dan prachtige plekken in je tafel krijgt NOT! Waar je trouwens ook op moet letten is dat niet al het water verdampt want dan breekt het glas. Bij dit brandertje hoorde een heel dun glaasje en die is dus gebroken. Gelukkig had ik nog een lelijk brandertje waar ik nu dus het schaaltje van gebruik.
Veel gemakkelijker zijn geurblokjes, deze zijn gemaakt van was. Een geurblokje smelt door de warmte van het theelichtje. Het verdampt niet zoals water en wordt na afkoelen weer hard. Bij ons staat het brandertje op een hoge kast (met water moet je er beter zicht op hebben en kun je dat dus niet doen), veilig uit de buurt van de kindjes. Het enige nadeel wat ik kon bedenken is dat er veel meer verschillende geuren olie zijn dan van de geurblokjes.
 Ik zeg kon.....
De geurblokjes die ik hier laat zien, komen bij Waxmelts vandaan. Het was eerst een hobby van Suzanne maar er was (en is) zoveel belangstelling voor dat ze een webshop is begonnen. Go Suzanne! Ik heb een aantal geurtjes uitgekozen en zo met mijn blote neus geroken moet ik zeggen dat ik Platteland echt ontzettend lekker vind ruiken. Best moeilijk om daar een voorstelling van te geven. Als ik aan het platteland denk...denk ik in eerste instantie gelijk aan stro en koeienpoep;-) Maar het blokje heeft een zachte, zoete geur wat mij een thuis-gevoel geeft.
Neem een kijkje en verwen je huis (en je neus) met een lekker luchtje^_^

11 opmerkingen:

SannePP zei

De Waxmelts van Suzanne zijn heerlijk!!

Aanraders vind ik inderdaad Platteland, maar ook Love Spell, Romantique (nu ook als Valentijnsmelts te verkrijgen), Nag Champa en... nou ja, er is zoveel keus dat er voor IEDEREEN wel een lekker luchtje tussen zit! Gewoon bestellen en uitproberen!!!


Groetjes
Sanne

Grietje zei

Kijk...nog een tevreden klantje^_^

Karin zei

Wat leuk! ik ga eens snuffelen

Mevr. Snoeshaan zei

Leuk!

Marjanne zei

ja maar wel opletten met een branden kaarsje he. Ik hou ook iet van die stopkonatkt dingen of nog erger die dingen die af en toe een spuitje blazen je schrikt je rot. Bovendien zijn dat van die chemische geurtjes.Ik ben meer van de geurzakjes. Maar dit lijkt leuk zeg... ik zal eens een hopje naar dat blog wagen

Suzanne zei

Bedankt voor deze ontzettend lieve blog Grietje.
Merk het gelijk aan mijn bezoekersaantal. Leuk dat mensen zo op jouw vertrouwen!
Iedereen die bestelt en Grietje zegt krijgt een meltje gratis bij de bestelling.

@ Marjanne, Kaarsjes moeten idd altijd onder toezicht staan. Ben ik helemaal met je eens.
Het is trouwens zo dat de melts "droog" ook goed ruiken. Je kan ze dus ook als geurzakje gebruiken. Ik heb zelf een aantal melts in de kledingkast bijvoorbeeld. Wat lavendel bij het beddengoed, wat clean cotton bij de rest. Heerlijk vind ik het.

Liefs Suzanne

jose zei

kun je geen theelichtje smelten in je glaasje en daar dan een paar druppels olie in doen, kun je de geuren maken waarvan je de olie hebt.
succes!!

jose zei

trouwens niets ten nadele van suzanne hoor

Grietje zei

Werkt dat zo dan? Geen idee of je daar precies dezelfde olie voor kunt gebruiken....
Dan is het idd een optie als je flesjes hebt staan. Als je hier speciaal flesjes voor moet kopen...dan kun je het werk beter laten zitten en gewoon bij Waxmelts voor een vriendelijke prijs allemaal verschillende geurtjes uitzoeken^_^

Suzanne zei

Ligt een beetje aan de olie. Lang niet alles is geschikt. De olie van de xenos gaat niet samen met de soja was bijvoorbeeld. Ik gebruik parfumolie uit amerika en speciale Eco Soy was.

Anoniem zei

Leuk, ik vind de vormpjes van de wax melts ook wel erg leuk. Ik zelf gebruik momenteel de waxmelts van www.weallloveit.nl en moet zeggen ik ben een zeer tevreden klant :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...