donderdag 5 juli 2018

Trakteren op appels met appelhoesjes

Onze jongste mag vandaag trakteren op school. Zijn verjaardag zal nog even duren, hij is 15 augustus jarig. Hij wilde zo graag bij de club van 5 (alle kindjes van 5jaar). En anders had hij dit schooljaar geen eens getrakteerd! Ik had daar niet bij stilgestaan, hij is nadat hij 4 werd, gewoon na de schoolvakantie gelijk in groep 1 begonnen. We bedachten samen wat hij zou gaan trakteren. De juffen krijgen hetzelfde als de kinderen, daar was hij heel stellig over. En zo haakte ik dus 27 appelhoesjes.
Het patroon staat bij de gratis patronen, met dubbel draad gehaakt en een dikke naald heb je zo een mandje vol😉

3 opmerkingen:

Daphne zei

Oh joh, dit is leuk!!
Maareuh, 27, pff, petje af, ik ben niet zo van het productie haken.
Mooie kleurtjes ook.
Je zoon heeft helemaal gelijk, en jaar naar school gaan en niet trakteren, kan echt niet natuurlijk!

ineke zei

gelijk heeftie.. hij trakteert de kindjes die het hele jaar bij hem hebben gezeten! altijd een probleem wanneer te trakteren als je kindjes hebt met verjaardagen in juli en begin augustus.. net als met koningsdag of sinterklaas of kerst. leuke appeljasjes! dat scheelt veel bruine plekken-appels voortaan op school!

Pauline zei

Wat gaaf! zo is een appel trakteren echt super leuk. Mijn moeder verpakte vroeger appels of mandarijntjes in crêpepapier, voor mijn zusje bijvoorbeeld maakte ze er zwarte pietjes van...ook zo leuk en gezond!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...