zaterdag 15 mei 2010

Haren invlechten

Ons prinsesje heeft prachtige lange haren, ze draagt haar haren vaak op een staart. Heel jammer want ik vind het heerlijk om het te vlechten of er iets anders moois van te maken. Het grote probleem is dat de dame maar een paar tellen stil kan zitten. Ik ben dus een snelvlechter, 1 poging....een nieuwe kans krijg ik niet. Hoe doen jullie dat?

Our princess has beautiful long hair, most of the time she wears her hair in a ponytail. A shame because I really love to braid her hair. The big problem is that she can't sit still. How do you make sure that your girl sits still?

9 opmerkingen:

Willeke zei

Knap werk die vlechten zo mooi in snel tempo. Ik spoot het haar altijd even nat met de plantenspuit, dat vlecht gemakkelijker. Als mijn meiden nu om invlechten vragen (nog maar heel zelden), blijven heel stil zitten. Maar ja, die zijn dan ook al 16 en 18 jaar.
Overigens, je nieuwe blog header is mooi!

Jet zei

Mooi hoor dat invlechten. Toen onze dochter een jaar of zeven was deed ik het ook dat vlechten en andere creaties maken in haar haar, ik zette haar dan voor de tv met haar lievelingsfilm aan, dan bleef ze altijd wel een poosje stilzitten. Nu is ze 13 en mag je niet eens meer naar haar, haar wijzen, ze is zwaar aan het pubberen. Heeft soms ook wel weer leuke kanten hoor.

atelier nanda zei

Ik heb 2 jongens dus invlechten heb ik nooit hoeven doen. Maar gel in het haar voor een kuifje was al te veel. Vroeger had ik zelf van die vlechten. Trouwens heel knap als jij dit resultaat haalt met 1 poging.

Struinkunst by Lisette zei

Wauw, je kan het mooi. Kan ik je een keer inhuren ;)

(ik had een antwoord op je vraag over de potloodjes op mijn blog gezet, maar weet niet of je het had gelezen, maar voor het inkleuren van stempels gebruiken ze meestal Derwent Coloursoft)

Grietje zei

Lisette? Ik heb vandaag wel gekeken naar je mooie collage, niet aangedacht om te kijken naar de kleurpotloden....ik ga gelijk even kijken :-)

Oh...en ik wil met alle liefde je haren invlechten hoor, als je maar stil zit ^_^

twitchy fingers zei

I can't get my 5 year old to sit still to brush her hair, let alone braid it as beautifully as you! So she now has very short hair.. :(

Miriam zei

Tsja, ik heb een kortgelokte zoon dus ik kan je er niet mee helpen. Zoonlief wil z'n haar niet laten kammen, gel mag ook niet: naar de kapper gaan is een dramaatje. Hier dus andere haar-'problemen' :)

Groetjes
Miriam

Annelies zei

Wat Jet ook zegt: voor de tv zetten.

Fran zei

Tja mijn meisje van bijna 2 gaat er echt voor staan om haar haartjes te laten doen.
Het haar is alleen nog te dun en te stijl om er echt een vlecht in te krijgen het zakt meteen uit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...